Over Pasha

Pasha Baarle: jarenlang een vast begrip in de regio.

Pasha Baarle is al jaren een vast begrip in de regio. Waar het dorp Baarle twee landen en twee culturen met elkaar verbindt, is Pasha Baarle het restaurant dat heerlijke gerechten met haar gasten verbindt.

Pasha Baarle is gespecialiseerd in gerechten uit verschillende internationale keukens. Er worden heerlijke verse Italiaanse pizza’s en pasta’s gemaakt. Verder zijn er typisch Turkse gerechten te vinden, zoals döner kebab, Turkse pizza en köfte. Liever een oer-Hollands gerecht zoals kapsalon? Op onze menu is altijd iets te vinden voor iedereen! Heb je al trek? Je kan je favoriete gerecht direct online bestellen!

Pasha
Pizza-pasha
Pasha-inside

Maatregelen Pasha betreft Corona (COVID-19)

In verband met het Coronavirus is Pasha genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen. Dit heeft helaas gevolgen voor uw bezoek en onze openingstijden. De maatregelen zijn genomen op basis van de richtlijnen van zowel de Nederlandse als de Belgische regering. Wij willen al onze gasten verzoeken om deze maatregelen na te leven!

Maatregelen COVID-19

Altijd even lekker

Eet je favoriete gerecht waar je wil!

Pasha Baarle is al jarenlang een vast begrip in de regio en laat je overal genieten van de lekkerste gerechten. Pasha bezorgt vanaf € 10 in Baarle, Ulicoten, Alphen, Chaam, Weelde, Zondereigen en Poppel, tegen bezorgkosten van € 3.  Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Je kan ons bellen voordat je langskomt, zodat wij gelijk de door jou bestelde gerechten vers kunnen bereiden. Zo hoef je nauwelijks te wachten.

Binnen onze restaurant hebben we drie tafels en een bar, waar het mogelijk is om je gerecht alleen of in gezelschap te nuttigen. Bovendien hebben we een open keuken. Je kan dus zien hoe onze chefs jouw gerecht klaarmaken. Team Pasha staat ook klaar om al je vragen je beantwoorden betreffende onze gerechten.  We denken in iedere situatie mee zodat jij zorgeloos kan genieten van de lekkerste pizza’s, kebab, pasta’s, schotels of kapsalons in de regio!

Bekijk wat onze gasten van ons vinden!

4/5